Pressrelease

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary. Dynamikk som passer i hånden.

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary. Dynamikk som passer i hånden.

- SIGMA Nordic

Salgsstart i slutten av februar 2022.
Eksklusivt for speilløse kameraer, kompatibel med kameraer i fullformat. Tilgjengelig i L-Mount og Sony E-Mount.

 

Eksepsjonell optisk ytelse og suveren byggekvalitet gir fotografer gleden av å lage bilder – vi introduserer en ny ultravidvinkel SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary

Dette helt nye kompakte premiumobjektivet for speilløse fullformatkameraer er det siste tilskuddet til SIGMAs I series, som kombinerer en lyssterk maksimal blenderåpning på F2, en ultrabred 20 mm brennvidde og enestående optisk ytelse. Objektivet er usedvanlig lite, veier kun 370g og måler kun 72,4 mm i lengden*, noe som gjør det til et veldig praktisk objektiv som er bærbart nok for hverdagsfotografering. Den er ideell for landskap, vidvinkelportretter, bryllup og interiør og er spesielt godt egnet for astrofotografering på grunn av dens velkontrollerte sagittale koma. Det er det fjerde objektivet i I series med blenderåpning på F2, sammen med 24mm, 35mm og 65mm, som til sammen utgjør et perfekt sett for brukere av L-Mount og Sony E-mount.

Den nye 20 mm F2 DG DN | Contemporary er faktisk nesten identisk i størrelse og vekt som det svært kompakte I series objektiv SIGMA 24mm F2. En elegant design helt i metall, med den karakteristiske I series Magnetic Lens Cap, en manuell blenderring og eksepsjonell produksjonskvalitet gjør den til en veldig intuitiv og tilfredsstillende erfaring med å bruke dette objektivet. Fotograferingsprosessen blir enda morsommere. Dette skarpe og vakkert bygde objektivet i I series, SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary fanger essensen av I series og gir et nytt nivå av brukeropplevelse - gleden ved å eie og bruke et objektiv.


* Tallene er for L-montering.

I series - Faste, kompakte førsteklasses objektiver for speilløse brukere
SIGMA I series består av fullformatkompatible objektiver som gir en ny verdi til speilløse systemer. Kombinasjonen av suveren optisk ytelse i et kompakt format som passer perfekt med mindre, lettere moderne speilløse kameraer vil gi deg nye muligheter for det perfekte bildet.

Siden mange fotografer ser etter noe mer enn noe som bare tar bilder når de velger å eie et kamera og et objektiv, tilbyr I series objektiver den ultimate kombinasjonen av slående optisk ytelse, enestående brukervennlighet og et kompakt format.

SIGMAs kompetanse innen utviklings- og produksjonsteknologi er bygget opp siden vi ble grunnlagt i 1961 og har blitt stadig mer sofistikert med introduksjonen av SIGMA Global Vision i 2012. Med dette som grunnlag har SIGMA nøye vurdert kvaliteten på produktene, følelsen av bruk og gleden av å eie objektivet. Og slik ble ideen til I series født.

20mm, 24mm, 35mm och 65mm - fire objektiver med F2 blenderåpning i I series

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary

SIGMA 24mm F2 DG DN | Contemporary

SIGMA 35mm F2 DG DN | Contemporary

SIGMA 65mm F2 DG DN | Contemporary

Ny standard for optisk ytelse for Contemporary-serien
20mm F2 DG DN | Contemporary oppnår det høyeste nivået av optisk ytelse selv ved den bredeste blenderåpningen F2 fra midten av bildet til periferien. Basert på den nyeste optiske designteknologien inkluderer objektivdesignet tre høyytelses asfæriske glasselementer, et SLD-element og et FLD-element for å unngå en rekke optiske aberrasjoner. Resultatet er klare og skarpe bilder selv i de ytterste hjørnene av bildet. Ved å fokusere på å eliminere sagittal komaabnormitet, som er vanskelig å redigere under etterbehandling, har man oppnådd nøyaktig gjengivelse av svært skarpe lyspunkter. Dette gir også ekstremt detaljerte resultater gjennom hele bildet, noe som er spesielt viktig når du fotograferer en nattehimmel.

Objektivets optiske design, samt dets Super Multi-Layer Coating og Nano Porous Coating (NPC), sørger for minimal refleks og skyggebilder selv når du fotograferer i sterke lyskilder. Dette gjør det mye enklere å fotografere motiver i motlys og oppnå kraftige resultater med høy kontrast.

I series eksepsjonelle byggekvalitet i et kompakt format
Alle objektiver i I series er bygget utelukkende av metall. De presisjonskuttede aluminiumsdelene gir ikke bare objektivet en elegant, stilig finish, men gir også en suveren holdbarhet som forbedrer kvaliteten på hele produktet. Metallmaterialer brukes også i de innvendige strukturene rundt kontrollringen for økt robusthet. Disse høypresisjonskomponentene laget med SIGMAs
banebrytende metallbearbeidingsteknologi brukes også i SIGMAs Cine-serie for profesjonelle videografer og gir en taktil, ergonomisk følelse som gjør objektivet flott å bruke.

Dekkringen mellom fokusringen og blenderringen har en delikat finish som også brukes til den bakre sylinderen i Art-serie. Dette fungerer som et fingergrep når du fester eller fjerner objektivet.


Veiledende pris
(inkl. Mva)

8 000 SEK

EAN
L-Mount: 085126 490690

E-mount: 085126 490652

Tilbehør (Inkludert)
Magnetic Metal Lens Cap LCF62-01M
Front Cap LCF-62III
Petal-Type Lens Hood LCF656-03
Rear Cap LCRII


SIGMA Imaging Nordic
SIGMA Imaging Nordic er et datterselskap av SIGMA Corporation, Japan. SIGMA utvikler, produserer og selger høykvalitets premiumobjektiv og kameraer for fotografer og videofotografer. For å sikre den aller høyeste kvalitet lager SIGMA selv hver eneste del på vår egen fabrikk i Aizu, Japan.

Latest Articles

Read more
Photographer Taichi Kozawa goes up to northern Japan with the new 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary for Canon RF Mount, to capture late spring in Hokkaido.
Read more
Photographer and film-maker Jack Redgate goes out to try the all-new SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art. Found out what he thinks of this versatile game changer.
Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic