SIGMA Nyhetsbrev | 27 april

Videreutvikling av en klassiker, SIGMA Spring Cashback og hold objektivene dine oppdaterte

Videreutvikling av en klassiker, SIGMA Spring Cashback og hold objektivene dine oppdaterte

- SIGMA Nordic

Fantastisk optisk ytelse og stor anvendelighet i den mest populære brennvidden.

Den eksisterende 35mm F1.4 DG HSM | Art ble lansert i 2012 og satte standarden for alle SIGMA sine kommende objektiv i Art-serien. Nå, ni år senere, har 35mm F1.4 blitt re-designet fra bunnen for speilløse kameraer. Til tross for at den nya 35mm F1.4 DG DN | Art er mindre og lettere enn den eksisterende 35mm F1.4, gir den enestående skarphet hele veien ut i kantene på alle blenderverdier, eksepsjonell jevn og pen bokeh, samt velkontrollerte optiske aberrasjoner. 

Objektivet er tilstrekkelig lett for å kjennes perfekt balansert på et kompakt speilløst kamera, samtidig som den er fylt med en rekke profesjonelle funksjoner som ultrarask AF, klikk- og låsbar blenderring og AFL-knapp som kan tilpasses. Dette gir objektivet både funksjon og portabilitet uten å gå på kompromiss, hvilket gjør det like gunstig for profesjonelle prosjekt som for avslappende utflukter, og som for video og stillbilder.


SIGMA Spring Cashback
Sikt høyere!

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper en SIGMA fp, kun kameraet eller sammen med noen av SIGMA sine nye L-mount objektiver i I-series.

Få opp til 2800 kr tilbake når du kjøper SIGMA fp sammen med ett av de fire kompakte I-series objektivene, laget i metall og med en fantastisk optisk ytelse.


SIGMA fp L
Liten størrelse, høy oppløsning

Verdens minste og letteste speilløse systemkamera med en 61MP fullformatssensor. SIGMA fp L tilbyr brukeren nivåer av bildekvalitet og kreativt omfavn som bare er mulig med ultrahøyt pixel-antall. Den kommer også med en rekke nye funksjoner og tilbehør som gjør fotograferingen mer brukervennlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerer rask fasedeteksjon med kontrastgjenkjenning og USB-ladning mens kameraet er i bruk. 

Få en I series t-skjorte
Når du registrerer utvidede garanti

Alle foto-objektiver fra SIGMA kommer automatisk med en standardgaranti på 2 år, men vi forlenger garantien med 3 år, helt kostnadsfritt, til en total garanti på 5 år.

Akkurat nå får du også en SIGMA I series t-skjorte (så langt lageret rekker), når du registrerer ditt I series objektiv for utvidet garantitid, innen 60 dager fra kjøpet. T-skjorten som blir levert er tilsvarende kjøpt objektiv.

Oppdatering av programvare
Hold objektivene dine oppdaterte

Pass på at du alltid har den nyeste firmwaren installert, da holder du objektivene dine oppdaterte og de gir den beste ytelsen. Avhengig av objektivet, kan du oppdatere firmware, tilpasse innstillinger, kalibrere objektivet og justere fokusinnstillinger ved hjelp av SIGMA Optimization Pro og SIGMA sin USB Dock.

Se de nyeste oppdateringene 
Mer om SIGMA USB Dock

Latest Articles

Read more
SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary and SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports have won TIPA World Awards 2024.
Read more
Learn how to take the best horse photographs with 6 tips from photographer and SIGMA Nordic Ambassador Maria Lindberg.
Read more
Join photographer Lotta Polviander on a maternity photoshoot with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic