SIGMA Nyhetsbrev | 25 mars

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Verdens minste og letteste* speilløse systemkamera med en 61MP fullformatssensor. 

SIGMA  lanserer nå et nytt medlem i fp-serien: SIGMA fp L. 
Utrustet med en Bayer-sensor i fullformat med cirka 61 effektive megapixler. Takket være sensoren med 61MP, har SIGMA fp L enestående oppløsning, samtidig som den følger SIGMA fps utviklingskonsept; verdens minste og letteste fullformatskamera, sømløs STILL / CINE-knapp samt at den har svært gode tilpasningsmuligheter og er fleksibel i bruken. 

SIGMA fp L tilbyr brukeren nivåer av bildekvalitet og kreativt omfavn som bare er mulig med ultrahøyt pixel-antall. Den kommer også med en rekke nye funksjoner og tilbehør som gjør fotograferingen mer brukervennlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerer rask fasedeteksjon med kontrastgjenkjenning og USB-ladning mens kameraet er i bruk. En ny elektronisk søker EVF-11 (selges separat) finnes for bruk sammen med kameraet.

* I mars 2021, av SIGMA


Ekstern elektronisk søker: Et ettertraktet tilbehør 
Den høyoppløselige søkeren SIGMA Electronic Viewfinder EVF-11 gjør med sin 0,5 tomme og 3,68 MP OLED fotograferingen til en bedre opplevelse. EVF-11 har dessuten en forstørrelsesgrad på 0,83x. For å gjøre det enklere å fotografere fra en lav vinkel, kan EVF-11 vinkles opptil 90 grader.

SIGMA I series: Perfekt sammen med fp L
Med fire kompakte, faste objektiv er SIGMA sin I-serie perfekt å kombinere med fp L. Velg mellom 24mm, 35mm, 45mm og 65mm – en komplett blanding i kameravesken! Sammen med verdens minste og letteste fullformatskamera får du et kamerasystem som bare veier 642 til 832g totalt – enkelt og lett å ta med seg overalt. 

SIGMA fp L ser kanskje nesten helt lik ut som forgjengeren fp, men på innsiden har det kommet en del forandringer. Den er fremdeles verdens minste og letteste fullformats-systemkamera, men hva er det egentlig som skiller den fra SIGMA fp? Utforsk den rykende ferske nyheten! 

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic