SIGMA Nyhetsbrev | 25 mars

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Verdens minste og letteste* speilløse systemkamera med en 61MP fullformatssensor. 

SIGMA  lanserer nå et nytt medlem i fp-serien: SIGMA fp L. 
Utrustet med en Bayer-sensor i fullformat med cirka 61 effektive megapixler. Takket være sensoren med 61MP, har SIGMA fp L enestående oppløsning, samtidig som den følger SIGMA fps utviklingskonsept; verdens minste og letteste fullformatskamera, sømløs STILL / CINE-knapp samt at den har svært gode tilpasningsmuligheter og er fleksibel i bruken. 

SIGMA fp L tilbyr brukeren nivåer av bildekvalitet og kreativt omfavn som bare er mulig med ultrahøyt pixel-antall. Den kommer også med en rekke nye funksjoner og tilbehør som gjør fotograferingen mer brukervennlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerer rask fasedeteksjon med kontrastgjenkjenning og USB-ladning mens kameraet er i bruk. En ny elektronisk søker EVF-11 (selges separat) finnes for bruk sammen med kameraet.

* I mars 2021, av SIGMA


Ekstern elektronisk søker: Et ettertraktet tilbehør 
Den høyoppløselige søkeren SIGMA Electronic Viewfinder EVF-11 gjør med sin 0,5 tomme og 3,68 MP OLED fotograferingen til en bedre opplevelse. EVF-11 har dessuten en forstørrelsesgrad på 0,83x. For å gjøre det enklere å fotografere fra en lav vinkel, kan EVF-11 vinkles opptil 90 grader.

SIGMA I series: Perfekt sammen med fp L
Med fire kompakte, faste objektiv er SIGMA sin I-serie perfekt å kombinere med fp L. Velg mellom 24mm, 35mm, 45mm og 65mm – en komplett blanding i kameravesken! Sammen med verdens minste og letteste fullformatskamera får du et kamerasystem som bare veier 642 til 832g totalt – enkelt og lett å ta med seg overalt. 

SIGMA fp L ser kanskje nesten helt lik ut som forgjengeren fp, men på innsiden har det kommet en del forandringer. Den er fremdeles verdens minste og letteste fullformats-systemkamera, men hva er det egentlig som skiller den fra SIGMA fp? Utforsk den rykende ferske nyheten! 

Latest Articles

Read more
SIGMA launches interchangeable lenses for Canon RF Mount system.
Read more
Photographer Albin Edbom went on the adventure of a lifetime, taking the SIGMA 10-18mm F2.8 with him for a Polar Expedition with Fjällräven.
Read more
SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary and SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports have won TIPA World Awards 2024.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic