SIGMA Nyhetsbrev | 25 mars

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

SIGMA lanserer nytt tilskudd til fp-serien: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Verdens minste og letteste* speilløse systemkamera med en 61MP fullformatssensor. 

SIGMA  lanserer nå et nytt medlem i fp-serien: SIGMA fp L. 
Utrustet med en Bayer-sensor i fullformat med cirka 61 effektive megapixler. Takket være sensoren med 61MP, har SIGMA fp L enestående oppløsning, samtidig som den følger SIGMA fps utviklingskonsept; verdens minste og letteste fullformatskamera, sømløs STILL / CINE-knapp samt at den har svært gode tilpasningsmuligheter og er fleksibel i bruken. 

SIGMA fp L tilbyr brukeren nivåer av bildekvalitet og kreativt omfavn som bare er mulig med ultrahøyt pixel-antall. Den kommer også med en rekke nye funksjoner og tilbehør som gjør fotograferingen mer brukervennlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerer rask fasedeteksjon med kontrastgjenkjenning og USB-ladning mens kameraet er i bruk. En ny elektronisk søker EVF-11 (selges separat) finnes for bruk sammen med kameraet.

* I mars 2021, av SIGMA


Ekstern elektronisk søker: Et ettertraktet tilbehør 
Den høyoppløselige søkeren SIGMA Electronic Viewfinder EVF-11 gjør med sin 0,5 tomme og 3,68 MP OLED fotograferingen til en bedre opplevelse. EVF-11 har dessuten en forstørrelsesgrad på 0,83x. For å gjøre det enklere å fotografere fra en lav vinkel, kan EVF-11 vinkles opptil 90 grader.

SIGMA I series: Perfekt sammen med fp L
Med fire kompakte, faste objektiv er SIGMA sin I-serie perfekt å kombinere med fp L. Velg mellom 24mm, 35mm, 45mm og 65mm – en komplett blanding i kameravesken! Sammen med verdens minste og letteste fullformatskamera får du et kamerasystem som bare veier 642 til 832g totalt – enkelt og lett å ta med seg overalt. 

SIGMA fp L ser kanskje nesten helt lik ut som forgjengeren fp, men på innsiden har det kommet en del forandringer. Den er fremdeles verdens minste og letteste fullformats-systemkamera, men hva er det egentlig som skiller den fra SIGMA fp? Utforsk den rykende ferske nyheten! 

© SIGMA IMAGING Nordic