SIGMA Nyhetsbrev | 11 mai

Fang alle vårens uttrykk med SIGMA sin F1.4 DC DN speilløse trio

Fang alle vårens uttrykk med SIGMA sin F1.4 DC DN speilløse trio

- SIGMA Nordic

Når våren kommer, våkner fotografen i mange av oss til liv igjen! Fang alle vårens uttrykk med SIGMA sin lyssterke speilløse trio: SIGMA 16mm, 30mm og 56mm F1.4 DC DN | Contemporary. Tre kompakte og lette fast-objektiver, perfekte for både vidvinkel, normal og portrett- fotografering. Disse prisgunstige objektivene for APS-C finnes tilgjengelige for Canon EF M-mount, Sony E-mount, L-mount og Micro Four Thirds.


Registrer ditt SIGMA-objektiv og få forlenget garantitid!

Du forventer deg at verdens ledende uavhengige objektivprodusent skal tilby deg noe ekstra, og det er akkurat det vi gjør! Vi forlenger standardgarantien for objektivene og kameraene våre!
 
Registrer SIGMA-objektivet ditt i løpet av 60 dager etter kjøpet, så forlenger vi din standardgaranti på 2 år til totalt 5 år!*

*Å forlenge garantien med 3 år gjelder kun for våre foto-objektiv (ikke CIne). For kamera tilbyr vi en 1 års forlenget garantitid, totalt 3 år.


Nye SIGMA-objektiver

SIGMA 35mm F1.4 DG DN | A
Videreutvikling av en klassiker

Fantastisk optisk ytelse og stor anvendelighet i den mest populære brennvidden. Til tross for at den er mindre og lettere enn den eksisterende 35mm F1.4, gir den enestående skarphet hele veien ut i kantene på alle blenderverdier, eksepsjonell jevn og pen bokeh, samt velkontrollerte optiske aberrasjoner. SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art er eksklusivt designet for bruk på speilløse kamera. Objektivet er tilstrekkelig lett for å kjennes perfekt balansert på et kompakt speilløst kamera, samtidig som den er fylt med en rekke profesjonelle funksjoner som ultrarask AF, klikk- og låsbar blenderring og AFL-knapp som kan tilpasses.

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | C
Den nye standardzoomen for speilløst

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary redefinerer standardzoom for speilløse kamera gjennom å kombinere enestående optisk ytelse, en konstant F2.8 blender og en lett og kompakt størrelse.
SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN byr på en ny og forbedret fotografisk opplevelse for speilløse brukere som trenger en standardzoom med stor blenderåpning. Den førsteklasses intuitive konstruksjonen gjør det like spennende å bruke objektivet som å se de utrolige bildene det kan ta, noe som kommer til å inspirere deg til å oppnå ditt kreative potensial.

Latest Articles

Read more
SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary and SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports have won TIPA World Awards 2024.
Read more
Learn how to take the best horse photographs with 6 tips from photographer and SIGMA Nordic Ambassador Maria Lindberg.
Read more
Join photographer Lotta Polviander on a maternity photoshoot with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic