SIGMA Nyhetsbrev | 9 mars

Standardzoomen som er alt annet enn standard

Standardzoomen som er alt annet enn standard

- SIGMA Nordic

Den nye SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary er minst og lettest av alle zoomer i sin klasse*. 28-70mm F2.8 redefinerer hva en standard zoom for speilløse kameraer er ved å kombinere høy optisk ytelse, stor konstant blender på F2.8 og lett og kompakt størrelse.
 
Med et design som er basert på SIGMA sin Art-serie, gir dette objektivet en perfekt balanse mellom ytelse og portabilitet, uten å gå på kompromiss med byggekvalitet.

*Standardzoom-objektiv for full-format speilløse kamera med F2.8 lysstyrke gjennom hele zoom-området. (Kilde: SIGMA, Feb. 2021)


SIGMA I series - Kompakte premium fast-objektiver
Fire kompakte premium fast-objekiver som er designet for å passe perfekt til kompakte kamerasystemer, uten å ofre ytelse. Kombinasjonen av høy optisk kvalitet svært god portabilitet gir nye muligheter for det perfekte blinkskuddet.

SIGMA fp - verdens minste og letteste fullformatskamera
Med en vekt på bare 370g er SIGMA fp kamerahus det kameraet som endrer alt! Brukt sammen med SIGMA I series 35mm F2 DG DN | Contemporary veier ikke pakken mer enn 747g. Den perfekte kombinasjonen å ta med seg overalt!

Spegellösa fullformatskameror, som SIGMA fp, rymmer hög prestanda i riktigt kompakta och lätta kamerahus. Dessa kameror bara ber om att få paras ihop med lika kompakta, högkvalitativa objektiv. Det är här SIGMA I series kommer in i bilden. 

Latest Articles

Read more
SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary and SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports have won TIPA World Awards 2024.
Read more
Learn how to take the best horse photographs with 6 tips from photographer and SIGMA Nordic Ambassador Maria Lindberg.
Read more
Join photographer Lotta Polviander on a maternity photoshoot with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic