SIGMA Nyhetsbrev | 8 april

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

- SIGMA Nordic

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper en SIGMA fp, kun kameraet eller sammen med noen av SIGMA sine nye L-mount objektiver i I-series.

Få opptil 2800 kr tilbake når du kjøper verdens minste og letteste fullformatskamera sammen med ett av de fire kompakte I-series objektivene, laget i metall og med en fantastisk optisk ytelse.


SIGMA fp: Et lite kamera for stor frihet
SIGMA fp er verdens minste og letteste fullformatskamera! Den perfekte kompakte kombinasjonen sammen med I-series objektiver, ideell for den kreative fotografen, street-fotografer, bryllup og event, og til og med for landskap og portrett!

SIGMA I series: Fantastisk optisk ytelse
Fire objektiver, kompatible med fullformat og som tilbyr fantastisk optisk ytelse, samtidig som de er utrolig kompakte. Perfekte for de mindre og lettere moderne speilløse kameraene. Alle I-series objektiv er laget i metall og gir deg nye muligheter for det perfekte bildet!

Makro: Se saker från ett nytt perspektiv
Våren er her, og i takt med at blomstene begynner å blomstre og alle små innsekter kommer frem i hagen, så våkner også lysten til å ta fram våre Macro-objektiv og begi oss ut. Å få muligheten til å se ting du ellers ikke kan se med det blotte øyet er det som gjør Marco-fotografering så fasinerende.

En dag på gården med SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art
”- Macro-fotografering er en perfekt måte å koble av på. Jeg elsker å se små detaljer av noe som er så lite, og som så blir stort nok til å kunne se." Fotografen Heather Larkin tok SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art med seg en runde på gården hennes for å macro-fotografere blomster, duggdråper på spindelvev og mer. Se hennes første inntrykk av macro-objektivet og følg henne en dag på gården.

Latest Articles

Read more
SIGMA Nordic Ambassador Lotta Polviander is an award winning Finnish wedding photographer. Now she shares her 10 most important tips for all wedding photographers.
Read more
Street photographer Mats Alfredsson discusses the importance in feeling it when shooting street photography, and that you don´t always have to understand. Street photography with the SIGMA fp L and I series.
Read more
All SIGMA's products are manufactured at its only factory in Aizu, Japan. We want to introduce you to some of the people working at the Aizu factory. Episode 5 - Chief of Division 2, Assembly Section 1, First Assembly Unit of the Assembly Division - Harum
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic