SIGMA Nyhetsbrev | 8 april

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

- SIGMA Nordic

SIGMA Spring Cashback: Sikt høyere!

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper en SIGMA fp, kun kameraet eller sammen med noen av SIGMA sine nye L-mount objektiver i I-series.

Få opptil 2800 kr tilbake når du kjøper verdens minste og letteste fullformatskamera sammen med ett av de fire kompakte I-series objektivene, laget i metall og med en fantastisk optisk ytelse.


SIGMA fp: Et lite kamera for stor frihet
SIGMA fp er verdens minste og letteste fullformatskamera! Den perfekte kompakte kombinasjonen sammen med I-series objektiver, ideell for den kreative fotografen, street-fotografer, bryllup og event, og til og med for landskap og portrett!

SIGMA I series: Fantastisk optisk ytelse
Fire objektiver, kompatible med fullformat og som tilbyr fantastisk optisk ytelse, samtidig som de er utrolig kompakte. Perfekte for de mindre og lettere moderne speilløse kameraene. Alle I-series objektiv er laget i metall og gir deg nye muligheter for det perfekte bildet!

Makro: Se saker från ett nytt perspektiv
Våren er her, og i takt med at blomstene begynner å blomstre og alle små innsekter kommer frem i hagen, så våkner også lysten til å ta fram våre Macro-objektiv og begi oss ut. Å få muligheten til å se ting du ellers ikke kan se med det blotte øyet er det som gjør Marco-fotografering så fasinerende.

En dag på gården med SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art
”- Macro-fotografering er en perfekt måte å koble av på. Jeg elsker å se små detaljer av noe som er så lite, og som så blir stort nok til å kunne se." Fotografen Heather Larkin tok SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art med seg en runde på gården hennes for å macro-fotografere blomster, duggdråper på spindelvev og mer. Se hennes første inntrykk av macro-objektivet og følg henne en dag på gården.

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic